Casinokatten

Speltips direkt från Skåne

Fotboll – roligare framför TV:n när man satsar pengar

Idag kan man satsa pengar på i princip alla sporter, men den mest förekommande är nog fotboll. Man kan så klart även satsa pengar på andra evenemang som schlager, väder och politik, men det finns nog inte många sporter eller evenemang som drar till sig så stora åskådarmassor som just fotboll gör. De flesta känner nog igen att det är roligare att kolla på fotboll när man väl har satsat lite pengar. Matchen i sig blir roligare och man tar parti för ett lag även om man egentligen inte håller på just det laget man har satsat pengar på. På Fotbollskorren.se kan man hitta all möjlig information nyheter, TV-tider och betting och odds. Med chansen till vist blir det alltid ännu roligare avsett om du själv eller tillsammans med vänner sitter fastklistrad framför TV:n och väntar på avspark.

Fotboll och spänning med betting

Fotboll ger olika spel möjligheter

Man kan idag i princip spela på alla händelser och delarna en fotbollsmatch. Genom att hålla koll på detta ökar ju även ens kunskap inom fotboll. Är man ett hängivet fotbollsfan och följer lagen och spelarna i mer detalj så kan man också satsa pengar på mer än bara vem som vinner matchen. Ofta ju mer kunskap man har, ju roligare blir det också. Efter en tid så kan man exempelvis känna till de spelare som nästan alltid slår hörnor och straffar inom ett lag. Följer man ett lag noga så kan man även spela på vilket lag eller spelare som får första gula eller röda kortet, eller på antalet kort som laget eller spelaren kommer att få under hela matchens gång.

Vad gör du ikväll framför TV:n? Kanske en bra idé är att kika på TV-tablån och se om det finns någon match du vill spela på. Fotboll har mycket att erbjuda för alla som spelar och satsar pengar och utbudet är enormt.